Uutiset juuri nyt – viikon kiinnostavat tapahtumat yhdellä vilkaisulla

Uutiset juuri nyt - uutta tietoa tuotetaan päivittäin.

Mitä tapahtuu uutisissa juuri nyt? Uutiset juuri nyt ovat kertoneet perheestä, jonka maahanmuuttajaisä on saanut oleskeluluvan Suomeen, mutta perheen 26-vuotias äiti ja 3-vuotias sekä muutaman kuukauden ikäinen vauva aiotaan karkottaa takaisin perheen kotimaahan Irakiin. Ainoastaan isän hengen katsotaan olevan vaarassa. Karkotuksen olisi kuulunut tapahtua perjantaina 10.6., mutta nyt se on kuitenkin peruttu.

Äidille ja lapsille ei ole kuitenkaan myönnetty oleskelulupaa. Karkotusta ei näillä näkymin suoriteta ainakaan ennen kuin asiaa on tutkittu tarkemmin. Urheilun saralta saimme kuulla ikäviä uutisia noin viikko sitten. Nyrkkeilylegenda Muhammad Ali on menehtynyt. Ali sairasti muun muassa parkinsonin tautia, eikä hän pystynyt enää loppuvaiheessa edes kirjoittamaan. Nyrkkeilijä oli kuollessaan 74-vuotias.

Suomessa on sattunut jälleen nuoren ihmisen katoamistapaus. 20-vuotias Emil katosi ylioppilasjuhlien jälkeisten bileiden jälkeen, eikä hänestä ole sen jälkeen kuulunut mitään. Emiliä on nyt etsitty niin poliisin kuin sukulaisten ja ystävien toimesta muun muassa Helsingin vesistöistä. Etsintä ei ole vielä tuottanut tulosta. Uutiset juuri nyt eivät kuitenkaan aina ole surullisia. Jotakin hauskaakin tapahtuu aina, sillä erityisesti uutisia koostettaessa rappaus saattaa roiskua…. Kaikkien aikojen parhaat radiolähetysmokat löytyvät täältä.

(Visited 100 times, 1 visits today)