Toimituksen siivouspäivä

Meillä oli toimituksessa tänään siivouspäivä. Päätimme käydä läpi kaikki toimistolle ja studioihin kertyneet rojut ja siivota kaapit. Enimmäkseen tuli heitettyä pois vanhoja papereita. Meillä on toimistolla onneksi tietoturvallinen jäteastia, johon kaiken sellaisen paperimateriaalin voi heittää, joka sisältää jotain henkilökohtaisia tai arkaluontoisia tietoja. Vaikka meillä ei nyt mitään niin salaista tietoa sisältäviä asiapapereita olekaan kuin on esimerkiksi sairaaloissa, niin tietoturvaroskis on kuitenkin turvallinen paikka hävittää papereita, niin ei tarvitse miettiä dokumenttien vääriin käsiin joutumista.

Asensimme myös hyllyjä seiniin, jotta saamme siististi laatikoita ja mappeja seinille. Antti oli tuonut mukaan Ryobi- merkkisen akkuporakoneen, jonka kanssa hyllyjen kiinnitys sujui joutuisasti. Ryobi on minulle tuttu merkki myös lapsuudesta. Isoisäni piti sitä työkalumerkkiä kaikkein parhaimpana ja laadukkaampana työkaluvalmistajana.

Lopuksi vielä pesimme itse ikkunat, pyyhimme pöydät ja näytöt kunnolla. Kyllä on kiva palata töihin huomenna kun on nurkat siistittyinä!

(Visited 35 times, 1 visits today)